Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Het Oogziekenhuis
Klik hier >

Waar wordt uw donatie aan besteed?

Wij laten u graag zien welke onderzoeken worden uitgevoerd. U kunt de jaarverslagen van het Rotterdams Oogheelkundig Instituut (R.O.I.) hiervoor raadplegen  of de website van het R.O.I. bezoeken.

Onderzoeksresultaten worden gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften die wereldwijd door collega artsen gelezen worden. Het onderzoek in Het Oogziekenhuis Rotterdam wordt voornamelijk gefinancierd met private middelen. Wij hechten er om die reden aan de resultaten van onderzoek ook openbaar te maken voor de een breed publiek en voor de patiënten die hebben deelgenomen aan een klinisch onderzoek. Tweemaal per jaar kunt u deelnemen aan een lunch en rondleiding bij het R.O.I., waarbij u geïnformeerd wordt over het wetenschappelijk onderzoek dat wordt uitgevoerd. U kunt zich daarvoor opgeven via deze website.

Geef uw mening

Heeft u inhoudelijke vragen of opmerkingen voor de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Het Oogziekenhuis, dan beantwoorden we deze graag.

Vragen en opmerkingen over de website zijn ook welkom. Deze zullen eventueel meegenomen worden in de volgende updates van de website.

SWOO Flieringa:Schiedamse Vest 180-3011 BH Rotterdam-Copyright © 2019